torsdag 20 december 2018
TRIANGELNÖTTER, CA 30 ST.
HEJSAN !
mmm....himla goa' !
HÄR ÄR RECEPTET :
50 g florsocker
1 1/2 dl (90 ST) hasselnötter
100 g ljus blockchoklad
50 g kokosfett
SÅ HÄR GÖR DU :
SMÄLT florsockret i en stekpanna på svag värme.
Doppa en nöt åt gången i sockret och fäst samman
den med två andra till en triangel .
Lägg nötterna på en plåt och låt sockret hårdna .
SMÄLT blockchoklad och kokosfett i vattenbad .
Ta nötterna försiktigt med en liten tång eller
frimärkspincett och doppa dem i chokladblandningen.
LÄGG nötterna på aluminiumfolie och låt stelna i
kylskåpet .
GOD-JUL och LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar