torsdag 20 december 2018

TRIANGELNÖTTER, CA 30 ST.




                 HEJSAN !

mmm....himla goa' !

HÄR ÄR RECEPTET :
50 g florsocker
1 1/2  dl (90 ST) hasselnötter
100  g  ljus  blockchoklad
50  g  kokosfett

SÅ HÄR GÖR DU :
SMÄLT florsockret i en stekpanna på svag värme.
Doppa en nöt åt gången i sockret och fäst samman
den med  två andra till en triangel .
Lägg  nötterna på en plåt och låt sockret hårdna .
SMÄLT blockchoklad  och kokosfett  i vattenbad .
Ta nötterna  försiktigt med en liten tång eller
frimärkspincett  och  doppa dem i chokladblandningen.
LÄGG  nötterna på aluminiumfolie  och låt stelna i
kylskåpet .

GOD-JUL och LYCKA TILL !

Inga kommentarer: