måndag 14 januari 2019
KESOKAKA - EFTERRÄTT .
HEJSAN !
Smaka på den här- jag har den till efterrätt, efter soppa eller fisk !
Men , Du kan ha det när det passar Dig ! Vi gillar den !
HÄR ÄR RECEPTET :
2 ägg
2 msk socker
2 msk hackad sötmandel
3 msk mjöl
3 dl keso
1 1/2 dl lättmjölk
1 msk flytande margarin till formen
SÅ HÄR GÖR DU :
SÄTT ugnen på 175 grader.
Vispa ägg och socker.
Blanda ner vetemjöl, mandel och keso.
Slå i mjölken och rör om . Slå smeten i
en smord form och grädda ca 45 minuter
eller tills den stelnat .
SERVERA kesokakan med bär , t ex
hallon eller jordgubbar eller lättsockrad sylt.
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar