lördag 2 mars 2019

HALLON- YOGHURTGLASS , 4 PORT.



                HEJSAN !

DE här små godingarna,  måste Ni göra någon gång !
Alla blir så glada !

HÄR ÄR RECEPTET :
2 äggulor
1/2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 dl mixade färska eller frysta bär
1 dl vispgrädde
2 dl naturell yoghurt

SÅ HÄR GÖR DU :
VISPA samman äggulor och florsocker
samt vaniljsocker.  Vänd ner de mixade
hallonen och rör om.
Vispa grädden hårt. Vänd ner den och
rör om.  Blanda ner yoghurten i smeten.
HÄLL upp i form eller  gör glasspinnar.
Använd snapsglas som form och små
grillpinnar i trä, som glasspinne .
FRYS in i minst 4 timmar.
Låt glassen tina lite innan den serveras.

LYCKA TILL !









Inga kommentarer: