lördag 2 mars 2019
HALLON- YOGHURTGLASS , 4 PORT.
HEJSAN !
DE här små godingarna, måste Ni göra någon gång !
Alla blir så glada !
HÄR ÄR RECEPTET :
2 äggulor
1/2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 dl mixade färska eller frysta bär
1 dl vispgrädde
2 dl naturell yoghurt
SÅ HÄR GÖR DU :
VISPA samman äggulor och florsocker
samt vaniljsocker. Vänd ner de mixade
hallonen och rör om.
Vispa grädden hårt. Vänd ner den och
rör om. Blanda ner yoghurten i smeten.
HÄLL upp i form eller gör glasspinnar.
Använd snapsglas som form och små
grillpinnar i trä, som glasspinne .
FRYS in i minst 4 timmar.
Låt glassen tina lite innan den serveras.
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar