lördag 16 mars 2019
VARMRÖKT LAX MED GRÄDDKOKT SAVOYKÅL, 4 PORT.
HEJSAN !
mmm..åter igen en favorit, - smaka på den här !
HÄR ÄR RECEPTET :
1/2 Savoykålshuvud
1 rödlök
smör eller kokosfett att steka i
1 msk vit balsamvinäger
2 dl vispgrädde
(eller 1 dl vatten+ 1 dl vispgrädde)
salt och peppar
4 bitar varmrökt lax
1 knippa gräslök
SÅ HÄR GÖR DU :
SKÄR kålen i strimlor och rödlöken i båtar.
Fräs i smör eller kokosfett .
SÄNK värmen och låt kålen bli mjuk .
TILLSÄTT balsamvinäger och grädde .
Låt det hela bli varmt . Smaka av med salt å peppar .
SERVERA laxen som den är med den grädde - kokta
kålen och klippt gräslök .
SMAKLIG MÅLTID
och LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar