måndag 20 maj 2019

FISK UNDER KESOTÄCKE , 4 PORT.




                      HEJSAN !

OJ ! -Det här var längesen jag åt , men receptet fanns i mina gömmor,
när jag tittade där idag .
Nu bjuder jag Er på detta !  Himla gott med musslorna i .

HÄR ÄR RECEPTET :
400 g torsk-FILE'
1 burk musslor i vatten, ca 250 g
250 g Keso
1 knippa dill
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 äggvitor
SÄTT UGNEN PÅ 225 GRADER

SÅ HÄR GÖR DU :
SKÄR eventuellt fisken i mindre bitar och
lägg dem i en ugnssäker form.
Häll  spadet av musslorna och lägg dem på
fisken.  Hacka dillen fint .
BLANDA Keso, dill, salt och peppar .
Vispa äggvitorna till hårt skum .
Vänd försiktigt ner dem i Kesoröran .
Bred röran över fisken .
GRÄDDA i ugnen , ca 30 minuter.

SMAKLIG MÅLTID !

Inga kommentarer: