måndag 20 maj 2019
FISK UNDER KESOTÄCKE , 4 PORT.
HEJSAN !
OJ ! -Det här var längesen jag åt , men receptet fanns i mina gömmor,
när jag tittade där idag .
Nu bjuder jag Er på detta ! Himla gott med musslorna i .
HÄR ÄR RECEPTET :
400 g torsk-FILE'
1 burk musslor i vatten, ca 250 g
250 g Keso
1 knippa dill
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 äggvitor
SÄTT UGNEN PÅ 225 GRADER
SÅ HÄR GÖR DU :
SKÄR eventuellt fisken i mindre bitar och
lägg dem i en ugnssäker form.
Häll spadet av musslorna och lägg dem på
fisken. Hacka dillen fint .
BLANDA Keso, dill, salt och peppar .
Vispa äggvitorna till hårt skum .
Vänd försiktigt ner dem i Kesoröran .
Bred röran över fisken .
GRÄDDA i ugnen , ca 30 minuter.
SMAKLIG MÅLTID !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar