tisdag 25 juni 2019
FLARNTÅRTA MED BÄR OCH VANILJVISP, 10 PORT.
HEJSAN !
Unna Dig en underbar dessert emellanåt !
Den här är luftig, lätt och helt ljuvlig !
HÄR ÄR RECEPTET :
3 /4 dl flytande margarin
2 dl havregryn
3/4 dl socker
3/4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 dl ovispad vaniljvisp 12%
GARNERA MED
500 g hallon
240 g jordgubbar
citronmeliss
SÅ HÄR GÖR DU :
SÄTT ugnen på 200 grader .
Blanda smält margarin, havregryn, socker,
mjöl och bakpulver .
Tryck ut degen till en cirkel, ca 25 cm
i diameter på bakpappersklädd plåt .
GRÄDDA mitt i ugnen 12 - 15 minuter.
Låt svalna .
VISPA vaniljvispen och bred över tårtan
och garnera .
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar