måndag 17 juni 2019
KORNGRYNSSALLAD MED APRIKOS OCH MYNTA, 4 PERS.
HEJSAN !
mmm,,, !
HÄR ÄR RECEPTET :
200 g korngryn
100 g torkade aprikoser
1 bunt vårlök
färsk mynta
DRESSING :
3 msk citronsaft
3 msk olivolja
1/4 tsk stött spiskummin
salt, peppar
SÅ HÄR GÖR DU :
LÅT aprikoserna ligga i blöt i kallt vatten över natten.
Tillaga korngrynen enligt anvisning på förpackningen.
BLANDA korngrynen i en skål tillsammans med
skivade aprikoser, finskuren vårlök och hackad mynta.
RÖR samman dressingen och häll ner den i salladen .
Låt dra minst 30 minuter före servering .
SMAKLIG MÅLTID !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar