måndag 10 juni 2019
RAVIOLI MED VALNÖTTER, GORGONZOLA OCH SPENAT, 4 PORT.
HEJSAN !
BUSENKEL och krämig sås som Du snabbt rör ihop
medan pastan kokar .
mmm....
HÄR ÄR RECEPTET :
4 dl lätt CREME Fraiche
1 dl mjölk
ca 150 g gorgonzola
100 - 150 g färsk babyspenat
50 g valnötter
FLINGSALT
nymald svartpeppar
500 g färsk ravioli med ostfyllning
SÅ HÄR GÖR DU :
KOKA pastan på svag värme. Låt den rinna av .
BLANDA CREME Fraiche, mjölk och ost i en
kastrull och värm på svag värme tills osten smält.
VÄND ner den sköljda och torkade spenaten mot
slutet och låt den mjukna i såsen.
Grovhacka nötterna .
Smaka av med salt och peppar .
VÄND ner pastan i såsen .
SMAKLIG MÅLTID !
TIPS! När Du kokar pasta, spara lite av kokvattnet
innan Du häller av pastan .
STÄRKELSEN från pastan ger såsen en fin konsistens.
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar