måndag 10 juni 2019

RAVIOLI MED VALNÖTTER, GORGONZOLA OCH SPENAT, 4 PORT.




                             HEJSAN !

BUSENKEL och krämig sås som Du snabbt rör ihop
medan pastan kokar .
mmm....

HÄR ÄR RECEPTET :
4 dl lätt CREME Fraiche
1 dl mjölk
ca 150 g gorgonzola
100 - 150 g färsk babyspenat
50 g valnötter
FLINGSALT
nymald svartpeppar
500 g färsk ravioli  med ostfyllning

SÅ HÄR GÖR DU :
KOKA pastan på svag värme.  Låt den rinna av .
BLANDA CREME Fraiche, mjölk och ost i en
kastrull och värm på svag värme tills osten smält.
VÄND ner den sköljda och torkade spenaten mot
slutet och låt den mjukna i såsen.
Grovhacka nötterna .
Smaka av med salt och peppar .
VÄND ner pastan i såsen .

SMAKLIG MÅLTID !

TIPS!  När Du kokar pasta,  spara lite av kokvattnet
innan Du häller av pastan .
STÄRKELSEN från pastan ger såsen en fin konsistens.

LYCKA TILL !

Inga kommentarer: