torsdag 25 juli 2019
PASTA MED KASSLER OCH AJVARSÅS, 4 PORT.
HEJSAN !
Denna gjorde jag härom dagen , riktigt bra
med den färdigköpta kryddiga paprikaröran .
Kassler, gurka och paprika tillsammans med
marinerad fetaost gör den här pastarätten
extra festlig.
HÄR ÄR RECEPTET :
7 dl kokt pasta som PENNE eller skruvar
1 - 1 1/2 dl mild AJVAR RELISH
ca 300 g kassler eller rökt skinka i strimlor
eller tärningar
3 stjälkar selleri i skivor
1/2 gurka
eventuellt salt
1 burk, ca 300 g, örtmarinerad fetaost
12 - 15 svarta oliver
SÅ HÄR GÖR DU :
KOKA pastan enligt anvisning på paketet.
Förbered kassler och selleri .
Skiva gurkan och dela skivorna på mitten.
BLANDA den avrunna pastan med AJVARSÅSEN .
Tillsätt kassler, selleri och gurka.
Eventuellt kan det behövas lite salt.
Låt fetaosten rinna av, ta vara på marinaden .
BLANDA ner fetaost .
Häll på några matskedar marinad .
Lägg på oliver och servera .
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar