torsdag 2 januari 2020

SENAPS BIFFAR / 4 PORT .



                   HEJSAN !

Grovkornig senap ger den rätta smaken !
Smaka Ni också !

HÄR ÄR RECEPTET :
400 g nötfärs
1 rödlök
2 msk stark och söt senap
1 dl hackad persilja
1 ägg
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 msk smör/margarin

SÅ HÄR GÖR DU :
SKALA och finhacka löken .
Blanda färsen med lök, senap, persilja, ägg,
salt, peppar och 1 dl grädde till en jämn färs.
Forma 8 biffar .  Stek i smör i stekpanna
3 - 4 minuter/sida .
Ta upp biffarna .
Häll resten av grädden i pannan  och låt koka
ihop några minuter .
SERVERA  biffarna med såsen och potatismos,
gärna lagat på hälften rotselleri .

SMAKLIG MÅLTID !

Inga kommentarer: