tisdag 30 juni 2020
VÅRA BÄSTA BANANPANNKAKOR , glutenfri, mjölkfri, nötfri...2 PORT.
HEJSAN !
Nyttiga, riktigt goda, mättande och glutenfria
Bananpannkakor .
HÄR ÄR RECEPTET :
2 mogna bananer
2 ägg
1 nypa salt
1 dl havregryn
1/2 tsk bakpulver(kan uteslutas men pannkakorna
blir lite extra fluffiga med bakpulver )
1/2 msk kokosolja att steka i, smaksätt gärna med
1 krm kanel och 1 krm kardemumma
SÅ HÄR GÖR DU :
MIXA banan och ägg, tillsätt havregryn,
bakpulver och en nypa salt .
Låt smeten stå och svälla i 10 minuter .
STEK på medelhög värme så att de får
fin färg på båda sidor .
SERVERA gärna med turkisk yoghurt ,
naturell kvarg och färska eller frysta bär .
SMAKLIG MÅLTID !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar