måndag 28 december 2020

NYÅRET 20-21 , KOKOSTOPPAD ANANASPAJ 4 - 6 PORT.




                                       HEJSAN !

FRÄSCH  MIX  AV  ANANAS,  MANGO  OCH  KOKOS ,
mmm...!

HÄR ÄR RECEPTET :
3 dl vetemjöl
1 1/2  dl kokosflingor
1 dl strösocker
150 g  kallt  smör / margarin
FYLLNING :
3/4  färsk  ananas
ca  250  g  tärnad  mango ,
gärna fryst
ca 1/2 tsk pressad  citronsaft
GARNERING
Passionsfrukt och Physalis
UGN  200  GRADER .

SÅ HÄR GÖR DU :
BLANDA mjöl, kokos  och strösocker .
Tillsätt  tärnat  smör .
Blanda  snabbt  samman  allt  till  en  smulig deg .
FYLLNING :
SKALA, ta bort mittendelen  och tärna  ananasen .
Lägg  ananas och  mango i en smord  ugnsform .
Droppa över lite  pressad  citronsaft .
Strö  på  smuldegen .
GRÄDDA  pajen  mitt  i  ugnen ,  20 -25  min.
GARNERA  med  passionsfrukt (dela /2 halvor)
och physalis .

GOTT NYTT ÅR  !

Inga kommentarer: