HEJSAN !
mmm .....!
JAG NJUTER NÄR JAG ÄTER DETTA !
HÄR ÄR RECEPTET :
300 g torskrygg
2 msk rapsolja
salt å peppar
2 tsk sesamfrön
2 påsar babyspenat, 65 g
1 påse rucola , 35 g
150 g halverade körsbärstomater
SÅS :
2 msk turkisk yoghurt
1 msk sweet chilisås
2 tsk riven ingefära
1 tsk japansk soja
SÅ HÄR GÖR DU :
PENSLA fisken med lite av oljan .
Salta , peppra och strö över sesamfrön
och halstra den ca 2 minuter på var sida .
SMÄLT i en annan stekpanna ner spenaten
i resten av oljan tillsammans med rucolan ,
lägg i tomaterna som får bli lite varma .
RÖR ihop alla ingredienser till såsen .
PLACERA fisken på en bädd av gröna blad
och servera såsen därtill .
SMAKLIG MÅLTID !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar