lördag 20 februari 2021

TORSKRYGG PÅ GRÖN BÄDD 2 PORT.





                                                          HEJSAN  !

mmm  .....!  
JAG  NJUTER NÄR  JAG ÄTER DETTA  !

HÄR ÄR RECEPTET :
300  g  torskrygg
2  msk  rapsolja
salt å peppar
2  tsk  sesamfrön
2  påsar  babyspenat,  65 g
1  påse  rucola , 35 g
150  g  halverade  körsbärstomater
SÅS :
2  msk  turkisk  yoghurt
1  msk  sweet  chilisås
2  tsk  riven  ingefära
1  tsk  japansk  soja

SÅ HÄR GÖR DU :
PENSLA  fisken  med  lite  av  oljan .
Salta ,  peppra  och  strö  över  sesamfrön 
och  halstra  den  ca  2  minuter  på  var  sida .
SMÄLT i  en  annan  stekpanna  ner  spenaten 
i  resten  av  oljan  tillsammans  med  rucolan ,
lägg  i  tomaterna  som  får  bli  lite  varma .
RÖR  ihop  alla  ingredienser  till  såsen  .
PLACERA  fisken  på  en  bädd  av  gröna  blad 
och  servera  såsen  därtill .

SMAKLIG  MÅLTID !

Inga kommentarer: