HEJSAN !
Den här glassen har jag gjort två gånger .
Första gången blev det lite för mycket
av mynta , den andra gången blev den
helt perfekt .
Så var försiktig med myntan , ta inte i resten
om det blir kvar på skärbrädan .
mmm....himla gott !
HÄR ÄR RECEPTET :
2 äggulor
2 dl grädde
1 tsk vaniljpulver
1 /2 tsk SUKRIN
skal och saft av 1 lime
1 dl naturell yoghurt
1 dl fryst mango
2 msk hackad färsk mynta
1 liten eko-banan
DEKORATION :
limeklyftor
myntablad
SÅ HÄR GÖR DU :
VISPA äggulor och grädde var för sig och
lägg sen i en matberedare .
Tillsätt de resterande ingredienserna och
mixa till en jämn smet .
Häll upp i en plastlåda och sätt in i frysen
minst 4 timmar .
SERVERA med limeklyftor och färska myntablad .
LYCKA TILL !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar