tisdag 12 oktober 2021

CHOKLADGLASS , 4 port . (nyttig ?)

 


                                             HEJSAN  !

KOLLA HÄR !

Visst är den väl nyttig ,  med  banan,kesella, kakao och mörk choklad  eller ?

HÄR ÄR RECEPTET :

1/2 liter vaniljyoghurt

1 mogen banan

1 /2 dl kesella vanilj

2 msk kakao

3 tsk maizenamjöl

100 g mörk choklad  70 %

SÅ HÄR GÖR DU :

LÅT yoghurten rinna av genom en kökshandduk i en sil i kylen över natten .

Mosa  bananen .  Rör ihop kesellan  med den avrunna  yoghurten , banan 

och  kakao .  HACKA  chokladen fint och blanda ner i smeten .

Lägg plastfolie i en bakform .  Bred ut smeten och ställ in i frysen i 2 timmar.

SKIVA  upp och servera med chokladsås och färska bär .

LYCKA TILL !


Inga kommentarer: