HEJSAN !
FINA FISKEN SERVERAR JAG GÄRNA
UNDER ETT GYLLENE BRÖD- OCH
MANDELTÄCKE .
DET BLIR BÅDE GOTT OCH VACKERT !
HÄR ÄR RECEPTET :
400 g djupfrys sejfile'
eller annan vit fisk
salt och peppar
2 skivor vitt formbröd
50 g riven ost
2 äggulor
25 g flagad mandel
SERVETING.
potatismos
gröna ärter
gärna vitlökstomater = blanda ihop ,
1 vitlök , pressad + 6 småtomater delade, eller 1 stor skivad ,
+ 1 kläm på akacia honung)
UGN 225 GRADER .
SÅ HÄR GÖR DU :
HALV - tina fiskblocket och skär det i 2 cm tjocka skivor .
Lägg skivorna tätt intill varandra på ett smort ugnssäkert fat .
Salta och peppra .
KANTSKÄR brödet och smula det .
Rör i ost och äggulor med en gaffel .
Fördela massan över fisken . STRÖ över mandel .
STEK mitt i ugnen tills fiskköttet är vitt och fast , ca 20 min.
SMAKLIG MÅLTID och LYCKA TILL !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar