HEJSAN !
Läckert på en liten rulle med
gravad lax, ägg och sparris . Mums !
HÄR ÄR RECEPTET :
4 skivor mjukt tunnbröd
smör till brödet
2 msk fransk ljus senap
1 dl creme fraiche
5 cm purjolök
4 hårdkokta ägg
300 g gravad lax
1 knippa grön sparris
2 kvistar dill
1/2 kruka gräslök
salt+ peppar
SÅ HÄR GÖR DU :
LÄGG ut tunnbröden på skärbrädan och bre dem med smör .
BRE även lite senap över och sedan lite creme fraiche .
SKÄR purjolöken tunt och fördela i ena änden på bröden.
SKIVA äggen och skär laxen i tunna skivor .
KOKA sparrisen i 2 - 3 minuter i lättsaltat vatten .
FÖRDELA laxen, äggen, dillvippor, kokt sparris och
gräslök ovanpå purjolöken .
KRYDDA med salt och peppar .
RULLA ihop det och servera som en macka .
TIPS !
SKÄR rullen i skivor och servera dem
som entre'rätt eller på buffe'n .
LYCKA TILL !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar