HEJSAN !
Å, SÅ GOTT !
NU var det längesen vi åt kassler, - så det åt vi härom dan .
I vanliga fall , när jag serverar kasslergratäng brukar jag ha
skivad ananas emellan skivorna .
NU är det en annan spännande fyllning !
VARSÅGODA !
HÄR ÄR RECEPTET :
500 g kassler
3 dl grädde
1 dl kräm fraiche
1/2 dl tomatpure'
salt och peppar
100 g fetaost
1 dl cashewnötter
grönsaker
SÅ HÄR GÖR DU :
SÄTT ugnen på 200 grader .
SKÄR kasslern i skivor och lägg dem
i en ugnsfast form .
BLANDA grädde, kräm fraiche och tomatpure' .
Smaka av med salt och peppar .
Ta lite mindre salt eftersom fetaosten gör hela
rätten lite saltare .
HÄLL blandningen över kasslern .
SMULA över fetaosten och strö över cashewnötterna .
GRÄDDA i 15 minuter .
SERVERA med valfria grönsaker , kokta eller råa
(typ, rivna morötter + 1/2 grovrivet äpple .)
SMAKLIG MÅLTID !
LYCKA TILL !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar