HEJSAN !
TA FRAM UR FRYSEN EN STUND FÖRE SERVERING ,
OCH GARNERA MED ETT LASS JORDGUBBAR !
GOTT MED KROSSAD DAIM . mm...!
HÄR ÄR RECEPTET :
5 dl vispgrädde
4 äggulor
3/4 dl strösocker
200 g vit choklad
1 liter jordgubbar
1 krossad DUBBEL - DAJM
SÅ HÄR GÖR DU ,
1) VISPA grädden tjock i en bunke och ställ i kylen .
Vispa äggulor och socker vitt och pösigt .
2) HACKA och smält den vita chokladen över vattenbad .
Vänd först ner den vita chokladen och sedan grädden
i äggsmeten . Rör så lite som möjligt .
3) RENSA och tärna hälften av jordgubbarna smått .
Vänd ner dem i glasskrämen tillsammans med daim-krosset .
4) HÄLL krämen i en form t ex 15 x 25 cm och frys in
minst 6 timmar .
5) TINA en stund före servering och dekorera med ett
berg av färska jordgubbar .
LYCKA TILL !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar