VITLÖK GOD KRYDDA BRYSSELKÅL .
PARMASKINKAN i rätten kan tas bort om
DU önskar en helt grön rätt .
Ersätt den gärna med pressad vitlök, så får
brysselkålen en "ny " smak .
HÄR ÄR RECEPTET :
1 paket (250 g) tinad brysselkål
1 paket (80 g) skivad parmaskinka
2 msk olivolja /rapsolja
2 msk rostade pinjenötter
1 - 2 tsk pressad citronsaft
1/2 tsk salt
1 kryddmått svartpeppar
SÅ HÄR GÖR DU :
HALVERA brysselkålen .
STRIMLA parmaskinkan .
HETTA upp en stekpanna med oljan
och fräs brysselkålen i ca 2 minuter .
BLANDA ner parmaskinka, pinjenötter
och citronsaft .
SALTA och peppra .
GOD -JUL !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar