HEJSAN !
HÄR ÄR RECEPTET :
1 fläskkotlett
2 urkärnade katrinplommon
1 msk senap
1/2 dl apelsinjuice
1 dl vatten
1 tsk vitpeppar
SÅ HÄR GÖR DU :
1, SKÄR upp en ficka i kanten på kotletten
och peta in ett par plommon.
Stäng igen fickan med en tandpetare .
2, BRYN matfett i en stekpanna och stek
kotletten gyllenbrun på båda sidor. Krydda .
3, BLANDA senap, juice och vatten tillsammans
och häll i stekpannan .
Låt det puttra ca 10 min ,eller tills kotletten känns
mör .
4, LÄGG upp kotletten på ett fat när DU gör såsen .
Blanda potatismjöl med lite vatten och häll redningen
i pannan .
Rör om och låt såsen sjuda upp , men inte koka .
Vill DU göra en kraftigare sås , så späd med grädde
eller kräm fraiche.
5, LÄGG kotletten i pannan och värm .
SMAKLIG MÅLTID och LYCKA TILL !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar