fredag 30 maj 2008

BROWNIES MED PEPPARMINTSKROSS.

2 ägg
1,5 dl strösocker -råsocker
100 g smör
100 g mörk choklad
1 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 dl Marianne crush(80g)

Sätt ugnen på 175 grader.
Så här gör Du:
Vispa ägg o´socker pösigt.
Smält smöret , dra kastrullen från värmen.
Blanda ner och låt chokladen
smälta i smöret.
Rör ner det i äggvispet.
Rör ner mjöl blandat med bakpulver.
Häll smeten i en form med
bakplåtspapper ca 18 gånger 25 cm.
Grädda ca 20 minuter mitt i ugnen.
Kakan ska stanna men inte
vara torr inuti.
Strö på Marianne -strösslet
på den varma kakan.
Skär den i små rutor när den kallnat.

En liten goding till kaffe på maten.

Inga kommentarer: