12 bitar.
3 ägg
2 dl socker
2 msk kakao
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1/2 dl mjölk
FYLLNING
3 dl vispgrädde
2 msk socker
1/2 liter jordgubbar
GARNERING
florsocker
Så här gör Du:
Vispa ägg och socker pösigt
Blanda mjöl,kakao och bakpulver
och sikta ner i smeten.
Tillsätt mjölken.
Bred ut smeten på bakplåtspapper
i en långpanna.
Grädda i 250 grader i 5 min.
Stjälp upp kakan på sockrat papper.
Dra bort bakplåtspappret och
låt kallna under långpannan.
Vispa grädden med sockret .
Hacka jordgubbarna och
blanda neri.
Bred ut fyllningen på kakan.
Rulla ihop och sikta över florsocker.
TIPS
Du kan låta bli att rulla ihop
kakan och istället lägga på
mer hela jordgubbar över hela ytan.
Riv gärna mörk blockchoklad över alltsamman.
åååå,så goott!
tisdag 17 juni 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar