söndag 16 augusti 2009

PANERAD HAJMAL MED RÄKSKAGEN OCH SPENAT. 4 PERS .

Häromda´n när vi var och handlade
köpte vi HAJMAL . - PANGASIUSFILE .

Så här blev det .

500 g pangasiusfile
1 dl vetemjöl
1-2 ägg
2 dl ströbröd el. havrekli
500 g bladspenat
smör till stekning
salt o´peppar
2 dl creme fraiche
2 msk majonnäs
100 g skalade räkor
2 msk dill

Så här gör DU:
Panera fisken först i mjöl ,
sedan i uppvispat ägg och
därefter ströbröd .
Fräs bladspenaten i smör .
Krydda med salt o´peppar .
Blanda creme fraiche , majonnäs
räkor och dill .
Stek fisken i smör .
Salta och peppra .
Servera fisken med skagenröran ,
spenaten , kokt potatis
och skivad tomat .

Så göra gött !
Prova DU också.

LYCKA TILL .

Inga kommentarer: