fredag 11 mars 2011

BIFF MED VINBÄRSSÅS. 4 PORT.

Ååå, detta är gott kan DU tro.

4 skivor RYGGBIFF,ca 600 g
smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
3 dl vispgrädde
2 msk vinbärsgele
1 tsk kinesisk soja
ev 1 dl färska el
frysta röda vinbär.

Så här gör DU:
Stek köttet i smör i en stekpanna,
3-4 minuter/sida.
Krydda med salt o peppar.
Ta upp köttet.
Häll i grädde i pannan.
Låt den koka upp ca 2 min.
Smaksätt med vinbärsgele och soja.
Lägg köttet i såsen och värm.
Servera med klyftpotatis
och broccoli.
Garnera med hela vinbär om DU har.

Blir det något över kan DU frysa det.

Ha en mysig helg.
LYCKA TILL!

Inga kommentarer: