tisdag 3 maj 2011

POTATISMUFFINS 4 PORT.

Vill DU imponera vid middagsbordet
ja då ska DU prova detta.

8 stora muffinsformar
6 kokta potatisar
1 msk jalapeno
konserverad och finhackad
1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 1/2 dl grädde
2 msk rapsolja
1 tsk salt
3 små ägg
1 msk riven parmesan
KRÄM:
150 g philadelphiaost
1 msk riven parmesanost
endive eller små salladsblad.
UGN:200 GRADER.

Så här gör DU:
MOSA potatisen grovt med en gaffel.

BLANDA vetemjöl och bakpulver
i en skål,rör i grädde och olja.
TILLSÄTT salt, jalapeno och ägg.
BLANDA i riven ost och mosad potatis.

FYLL formarna till två tredjedelar
med smeten och ställ på en plåt.
GRÄDDA mitt i ugnen ca 20 min.

RÖR samman philadelphiaost och
parmesanost.
Klicka eller spritsa små klickar
på endive eller salladsblad och
SERVERA till potatismuffinsen.

ALL LYCKA TILL!

Inga kommentarer: