torsdag 18 oktober 2012

GRÖNSAKSGRYTA MED FISKBULLAR. 4 PORT..

Är det någon mer än jag, som gillar Fiskbullar?
mmmm....sååå goott!
Det är snabb, lättlagad mat som kan få helt olika
karaktär beroende på vilken krydda eller
smaksättning Du väljer.

1 burk Fiskbullar i buljong,375g
3 morötter
3 paprikor, gul,röd å grön
2 msk olja
1 tsk salt
saft och rivet skal av 1/2 citron
1 dl vatten10-12 cocktailtomater

Så här gör DU:
SKALA morötterna och skär dem i slantar.
Ansa och strimla paprikorna.
VÄRM oljan i en gryta och fräs grönsakerna.
Tillsätt salt,citronsaft och -skal samt vatten.
Låt puttra under lock ca 5 min.
HALVERA tomaterna.
Lägg i fiskbullar och tomathalvor och
låt allt bli genomvarmt.

SMAKLIG MÅLTID! ÖNSKAR JAG ER.

Inga kommentarer: