Att rimma kyckling är både enkelt och
väldigt gott.
600g kycklingfile
RIMLAG:
1 liter vatten
1 dl salt
1 msk dillfrön
SÅS:
1 dl gräddfil
1 dl majonnäs
75g grönmögelost
SERVERING:
Kokt ris
vindruvor
Så här gör DU:
KOKA upp samtliga ingredienser
till lagen.
Lägg i kycklingfileerna och
koka upp lagen igen.
Ta kastrullen från värmen
och låt stå 20 minuter.
SÅS:
Blanda gräddfil och majonnäs.
Smula i osten och blanda väl.
Låt vila i kylen en stund.
Gör "skålar"av salladsblad till
riset och dekorera med halverade
vindruvor.
Jag tycker det ser lite festligare ut.
ALL LYCKA TILL!
SMAKLIG MÅLTID.
torsdag 18 oktober 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar