måndag 10 december 2012

MUSTIG ANSJOVISLÄNGD. CA 16 BITAR.

Janssons Frestelse , jovisst ,men har DU provat denna,
inte riktigt samma sak men gör ett försök.

2 frysta smördegsplattor
ca 10x20 cm
1 äggvita
FYLLNING:
3-4 msk tomatpure
1 burk ansjovisfile
ca 125 g
1 dl grovhackade
pimentofyllda gröna oliver
1/4 röd paprika finhackad
2 dl riven ost
TILLBEHÖR
:sallad
UGN:225 grader.

Så här gör DU:
LÅT de frysta smördegsplattorna
ligga i rumstemperatur ca 20 min.
KAVLA  försiktigt ut dem på längden
till 20-25 cm långa bottnar.
Lägg på en  bakpappersklädd plåt.
Vispa äggvitan lätt och pensla
ovansidorna.
BRED på tomatpuren längs mitten
och fördela ansjovis, oliver och
paprika ovanpå.
Strö över osten.
GRÄDDA i mitten av ugnen
ca 15 minuter.

LYCKA TILL!

Inga kommentarer: