onsdag 8 maj 2013

RUTS RÄKGRATÄNG. 4 PORT.

mmm.... så gott!

6-8 ägg
1 msk smör
2 tsk ljus fransk senap
3 msk finklippt persilja
2 dl vispgrädde
1 kg räkor
ströbröd
GARNERING:
räkor
dill
UGN:250 GRADER

Så här gör DU:
KOKA äggen i 7 minuter.
Skala dem medan de ännu är varma.
GROVHACKA äggen och lägg hacket
i en kastrull tillsammans med smör,senap
persilja och grädde.
Sjud detta sakta några minuter.
BLANDA ner de skalade räkorna
(spara några till garnering)
Häll  stuvningen i en smord ugnssäker form.
Strö på ströbröd och gratinera i ca 12 minuter.
GARNERA och servera genast,
gärna med rostat bröd .

HOPPAS ATT DET SMAKAR !

LYCKA TILL!

Inga kommentarer: