fredag 14 juni 2013

PASTASALLAD med kycklingfile. 2 port.

Det här är godare än godast tycker jag.
Smaka Du också!

250 g kycklingfile
1 msk limesaft
1 msk soja
100 g fullkornspenne
20 g rucolasallad
10 blad basilika
1 pressad vitlöksklyfta
1 dl mini creme fraiche
3 dl blandad sallad
salt å peppar
olja till stekning

Så här gör Du :
MARINERA fileerna i lite soja och limesaft.
Koka pastan enl. anvisning på paketet.
Spola under kallt vatten.
Mixa rucola och basilika med vitlök och
creme fraiche till en grön sås.
Blanda pastan med såsen och salladen.
Krydda med salt å peppar.
Krydda och stek fileerna i lite olja.
Stek dem gyllenbruna och efterstek
i ugnen på 175 grader i ca 15 minuter.
Servera salladen med fileerna .

Så himla gott !
SMAKLIG MÅLTID!

Inga kommentarer: