Inget smakar mer sommar än den här soppan...
kanske kan vi dröja kvar sommaren lite till.
1 liter syrliga körsbär
1 1/2 liter vatten
1-2 dl strösocker
1 kanelstång
1 vaniljstång
1 1/2 msk potatismjöl
lite rostad flisad mandel
vaniljglass
Så här gör Du:
KÄRNA ur bären och koka dem sen med vatten ,
socker , kanel och urskrapet ur en vaniljstång .
Låt bären småkoka tills de mjuknar .
RÖR ut potatismjölet med lite vatten och red av soppan.
Häll upp den i en skål och kyl den i kylskåpet .
Servera den iskall med en sked vaniljglass och
lite rostad mandelflis i tallriken .
HOPPAS ATT DET SMAKAR !
lördag 24 augusti 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar