Jag fortsätter med kyckling, här kommer ett snabbrecept .
2 små eller 1 stor färdiggrillade kycklingar
salt och peppar
1 burk champinjonsoppa (300 g)
1 dl CREME FRAICHE
1 1/2 dl riven ost
2 tomater
basilika
1 pkt djupfryst broccoli (500 g)
vatten salt
Så här gör DU:
BENA ur kycklingen och lägg den på ett smort gratängfat .
Krydda med lite salt och peppar.
Blanda soppan med CREME FRAICHE och slå den över kycklingen .
Strö över riven ost .
Dela tomaterna i halvor och lägg dem på fatet överströdda
med lite basilika.
GRATINERA rätten i 250 graders värme ca 10 minuter eller
tills gratängen fått en vacker gulbrun färg.
KOKA broccolin enligt anvisning på paketet .
Låt den rinna av ordentligt och lägg den vid sidan på fatet.
SERVERA rätten med ris .
LYCKA TILL 1
tisdag 8 oktober 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar