tisdag 8 oktober 2013

CHAMPINJONGRATINERAD KYCKLING 4 PORT.

Jag fortsätter med kyckling,  här kommer ett snabbrecept .

2 små eller 1 stor färdiggrillade kycklingar
salt och peppar
1 burk champinjonsoppa  (300 g)
1 dl CREME FRAICHE
1 1/2 dl riven ost
2 tomater
basilika
1 pkt djupfryst  broccoli (500 g)
vatten salt

Så här gör DU:
BENA ur kycklingen och lägg den på ett smort gratängfat .
Krydda med lite salt och peppar.
Blanda soppan med CREME FRAICHE och slå den över kycklingen .
Strö över riven ost .
Dela tomaterna i halvor och lägg dem på fatet  överströdda
 med lite  basilika.
GRATINERA  rätten  i 250 graders värme ca 10 minuter eller
tills gratängen fått en vacker gulbrun färg.
KOKA broccolin enligt anvisning på paketet .
Låt den rinna av ordentligt och lägg den vid  sidan på fatet.
SERVERA rätten med ris .

LYCKA TILL 1

Inga kommentarer: