måndag 9 december 2013

BRYSSELKÅL MED PARMASKINKA OCH PINJENÖTTER. 4 PORT .

mmm..det här är gott kan Du tro !

1 paket (250 g) tinad brysselkål
1 paket (80 g )skivad parmaskinka
2 msk olivolja
2 msk rostade pinjenötter
1-2 tsk pressad citronsaft
1/2 tsk salt
1 krm nymalen svartpeppar

Så här gör Du:
HALVERA  brysselkålen.
Strimla parmaskinkan.
Hetta upp en stekpanna med oljan
och fräs brysselkålen i ca 2 minuter .
Blanda ner parmaskinka , pinjenötter
och citronsaft .
Salta och peppra .
SERVERA till JULSKINKA
eller
ugnsstekt kyckling .

TIPS: Du kan tillsätta
1 pressad vitlöksklyfta så får
brysselkålen en "ny" smak .
jättegott !

GOD-JUL !

Inga kommentarer: