lördag 25 januari 2014

TORSK MED FRASIGT TÄCKE OCH CITRONSÅS . 4 PORT.

Den här gillar jag - hoppas att Ni tycker detsamma !

600 g torsk
900 g potatis
salt och peppar
25 g smör /margarin
1 tsk paprikapulver
1 dl ströbröd
1 dl hackad persilja
1 1/2 dl riven ost
1 citron
3 dl gräddfil
250 g haricots verts

Så här gör DU:
TINA fisken om den är fryst.
SÄTT ugnen på 200 grader .
SKALA och koka potatisen .
SKÄR fisken i portionsbitar och lägg
den i en smord ugnssäker form.
KRYDDA med 1/2 tsk salt och
1 krm peppar .
SMÄLT matfettet i en kastrull.
RÖR ner paprikapulver , ströbröd ,
persilja och ost .
FÖRDELA brödblandningen över fisken .
Stek  mitt i ugnen ca 15 minuter .
Riv skalet av citronen och skär den i klyftor .
BLANDA gräddfil och citronskal, smaksätt
med salt och peppar .
Koka bönorna enligt anvisning på förpackningen .
SERVERA fisken med potatis , citronsås , haricots
verts och citronklyftor .

HOPPAS ATT DET SMAKAR !
LYCKA TILL !

Inga kommentarer: