fredag 21 mars 2014

FÄRSFYLLDA SPETSPAPRIKOR MED TACOFYLLNING 4 PORT.

Det här gillar barnen och vi också !

500 g nötfärs
1 påse tacokrydda
4 spetspaprikor i blandade färger
2 1/2 dl avrunna majskorn (ca 170 g)
150 g riven ost
gräddfil
tortillachips
sallad
UGN:225 GRADER.

Så här gör DU:
TILLAGA  köttfärsen med tacokryddan
enligt anvisningen på kryddförpackningen.
Tillsätt majskorn .
DELA paprikorna försiktigt på längden ,
kärna ur , men behåll gärna stjälkfästet .
Förväll halvorna 2 minuter i rikligt med
kokande saltat vatten .
Låt rinna av .
Lägg dem tätt på en plåt med bakpapper .
FYLL halvorna med färsen , strö över
ost och gratinera 10 minuter mitt i ugnen .

SERVERA med gräddfil , tortillachips
och sallad .

Fredagsmys ?
LYCKA TILL!

Inga kommentarer: