Hej igen !
Nu har jag provat något nytt för mej !
Jag bakar mina bröd och bullar med
MANDELMJÖL - varför då ?
- jo, för att det är GLUTENFRITT !
Det passar oss och så himla gott det blir sen !
Prova Ni också !
KÄRLEKSMUMS
50 g smör
50 g mörk choklad
1 dl mandelmjöl
1/2 dl kokosmjöl
2 msk SUKRIN
1 ägg
1 dl grädde , visp
TOPPING:
50 g mörk choklad
1/2 dl kokosflingor
Så här gör DU:
SMÄLT smöret och blanda ner chokladen .
Tillsätt mandelmjöl , kokosmjöl och SUKRIN.
Vispa ner ett ägg och häll i grädde.
VISPA smeten jämn och häll i en liten bakplåtsklädd
bakform ca 10 x 25 cm .
Sätt in i ugnen i ca 15 minuter .
Låt kakan svalna .
SMÄLT choklad i ett vattenbad och fördela chokladen
över kakan.
Strö på kokos och ställ kallt .
Förvara i kylen eller frysen
ISTÄLLET för avlång form , tog jag en rund springform
och det gick precis lika bra !
ALL LYCKA TILL !
fredag 6 juni 2014
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar