HEJSAN !
Spröda kex med mustig smak av havre
är gott till både soppa och te .
6 dl havregryn
3 1/2 dl vetemjöl
1/2 - 1 dl socker
1 tsk bikarbonat
200 g smör / margarin
1 1/2 dl gräddmjölk
Så här gör DU:
Blanda havregryn , mjöl (spara 1/2 dl till utbakning)
socker och bikarbonat på bakbordet .
Hacka i matfettet .
Tillsätt gräddmjölken och arbeta samman till en
smidig deg .
Kavla ut tunt , dra över en gång med kruskavel
och ta ut runda kakor .
GRÄDDA i 200 GRADER 8 - 10 MINUTER.
ca 50 stycken .
LYCKA TILL !
mmm...
onsdag 26 augusti 2015
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar