fredag 11 mars 2016
ÄPPEL OCH KATRINPLOMMONPAJ 4 PERSONER.
HEJSAN!
Dt här passar till efterrätt, när det varit soppa eller fisk på menyn.
Jättegott !
HÄR ÄR RECEPTET :
Klyfta ner syrliga, skalade ÄPPLEN i en pajform .
Lägg med 10-12 URKÄRNADE KATRINPLOMMON .
Strö på ca 1 1/2 dl SOCKER och pressa över 1-2 msk
CITRONSAFT . Pensla formens kanter med uppvispat
ägg och lägg ett RUTMÖNSTER av BREDA SMÖRDEGSREMSOR.
Snurra också remsor och lägg över kanten . Pensla med uppvispat
ägg och grädda i ca 20 minuter .
SERVERA MED LÄTT TINAD VANILJGLASS . mmm...så himla gott !
LYCKA TILL ! HOPPAS ATT DET SMAKAR !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar