söndag 26 juni 2016
FISKGRATÄNG MED RÄKTOPPING , 4 PERSONER .
HEJSAN !
Prova det här !
Genom att ugnssteka i en rund form får FISKGRATÄNGEN
med RÄKTOPPING en rolig tårtform .
Skär upp i bitar och servera .
Servera gärna GRATÄNGEN med pasta
blandad med pesto .
HÄR ÄR RECEPTET :
500 g TORSKFILE' ,
1 citron , finrivet skal + saft ,
1 lime' , finrivet skal + saft ,
2 msk hackad dill ,
2 msk hackad gräslök ,
FLINGSALT ,
3/4 dl olivolja ,
2 tsk fransk senap ,
1 tsk torkad dragon eller färsk ,
1 ägg ,
2 msk hackad persilja ,
2 dl CREME FRAICHE ,
100 g Fetaost ,
100 - 150 g skalade Räkor ,
100 g SUGARNAPS ,
salt, nymalen svartpeppar .
SÅ HÄR GÖR DU :
SÄTT ugnen på 200 grader .
TÄRNA fisken och lägg i en smord, rund , ugnsfast form .
Riv skalet från citron och lime och spara .
Rör samman dill, gräslök, citron - och limesaft och skal , salt,
olivolja, senap, dragon, ägg, persilja, CREME Fraiche och
smulad fetaost .
Smaka av med salt och peppar .
Bred blandningen över fisken .
GRÄDDA i ugnen ca 15 minuter .
SKÄR upp i tårtbitar, strö över räkorna och strimlade SUGARNAPS .
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar