fredag 14 juli 2017

RANDIGT GRÖNSAKSFAT 4-6 PORT.



              HEJSAN !

DET  här är Effektfullt  och  Inbjudande !
Alla  grönsaker  kan  skäras  upp  i  förväg
men  vänta  med  att  lägga  upp  allt på  fat
tills  det  är  dags  att  servera.

HÄR ÄR RECEPTET :
3 färska rödbetor,
1 rödlök,
100 g rädisor,
100 g cocktailtomater,
eventuellt i olika färger,
2 paprikor, röd och gul,
½ gurka,
DRESSING :
3 msk olivolja,
2 msk vitvinsvinäger,
1 krm salt,
1 krm peppar,
SÅ HÄR GÖR DU :
KOKA rödbetorna mjuka.
Skala och skär dem i tunna klyftor.
Skala och strimla löken .
Ansa och skär rädisorna i klyftor.
HALVERA  tomaterna.
Ansa och skär paprikorna i bitar.
Skiva gurkan .
LÄGG  upp allt i rader på ett serveringsfat.
Blanda  DRESSINGEN  och droppa den över
grönsakerna.

LYCKA  TILL !

Inga kommentarer: