måndag 3 juli 2017
RÖDBETSBLADSALLAD .
HEJSAN :
Oftast slänger vi både blad och stam på våra grönsaker som vi äter.
Men varför inte prova denna goda sallad med RÖDBETSBLAD.
HÄR ÄR RECEPTET :
2 dl strimlade späda RÖDBETSBLAD,
2 dl finhackad RÅ potatis ,
2 dl finhackad mjölk- syrad gurka,(färdigköpt)
eller inlagd gurka
1 dl finhackad gul lök ,
1 dl finhackad dill ,
1 ST strimlat salladshuvud ,
1 pressad vitlöksklyfta ,
DRESSING :
Saften av ½ citron,
2 dl vatten,
1 tsk olja,
SÅ HÄR GÖR DU :
BLANDA alltsammans väl.
GARNERA , med vitklöver.
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar