lördag 12 augusti 2017
RÖKT SIK MED ROMSÅS 5-6 PORTIONER.
HEJSAN !
Här är en klassisk lättlagad förrätt som
faller de flesta i smaken .
HÄR ÄR RECEPTET :
RÖKT SIK, urbenad
och skinnfri, ca 50 g / person
ROMSÅS :
2 dl CREME Fraiche,
1/2 hackad gul lök,
1-2 msk klippt dill,
dillkvistar,
saften av 1/2 citron,
2 - 3 msk sikrom eller
stenbitsrom,
salt
SÅ HÄR GÖR DU :
BLANDA CREME Fraiche med lök,
klippt dill och citronsaft .
RÖR ner rommen och avsmaka med
salt.
FÖRDELA bitar av rökt, urbenad sik
på assietter .
Lägg en sked av rom-såsen över varje
portion, dekorera med dillkvist .
Hoppas att det smakar !
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar