onsdag 4 oktober 2017
FISKGRATÄNG MED SAFFRAN OCH KRÄFTOR . 4 PORT.
HEJSAN !
GRATÄNG är lätt att laga - medan den står
i ugnen få Du tid till annat .
Det här tar 30 minuter.
HÄR ÄR RECEPTET :
600 g HOKIFILE' ,
1 tsk salt ,
1 krm nymald vitpeppar ,
1 röd paprika ,
½ liten purjolök ,
2 dl CREME Fraiche' , saffran och tomat
1 burk kräftstjärtar (170 g)
TILL SERVERING :
Kokt ris eller potatis , eller varför inte - mos!
SÅ HÄR GÖR DU :
SÄTT ugnen på 225 grader .
Lägg den tinade fisken i en ugnssäker form .
Salta och peppra .
SKÄR paprika i små tärningar och strimla
purjolök , lägg på fisken .
Klicka CREME Fraiche över fisken och baka
den mitt i ugnen 15 - 20 minuter .
Häll av lagen från Kräftstjärtarna och lägg
dem på gratängen ( eller på 2 sidor i gratäng-
fatet , ) de sista 5 minuterna så de blir varma .
SERVERA med kokt ris, potatis eller mos .
LYCKA TILL !
och
smaklig måltid !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar