lördag 25 november 2017

SKEPPARGRYTA 4 PORT .




                    HEJSAN !

Så  underbart  gott ,  man  riktigt  njuter  och  glömmer  allt  annat .

HÄR  ÄR  RECEPTET :

600  g  TORSKFILEER ,
2  tomater ,
1  tsk  salt .
1  krm  svartpeppar ,
1/2  dl  finhackad  dill ,
2  dl  vispgrädde ,

SÅ  HÄR  GÖR  DU :
TINA  den  djupfrysta  fisken  något .
Skär  den  i  3  cm  tjocka  skivor ,
dela  färska  FILEER  om  de  är  stora.
Skölj  tomaterna  och  skär  dem  i  skivor.
LÄGG  dem  i  en  låg  vid  kastrull .
Lägg  fisken  på  tomaterna .
Strö  över  salt,  peppar  och  dill .
Häll  på  grädden .
LÅT  alltsammans  koka  på  svag  värme
under  lock  5-15  minuter .
(Den längre tiden för  otinad fisk.)
SERVERA  med  kokt  potatis .

LYCKA  TILL !


Inga kommentarer: