lördag 25 november 2017
SKEPPARGRYTA 4 PORT .
HEJSAN !
Så underbart gott , man riktigt njuter och glömmer allt annat .
HÄR ÄR RECEPTET :
600 g TORSKFILEER ,
2 tomater ,
1 tsk salt .
1 krm svartpeppar ,
1/2 dl finhackad dill ,
2 dl vispgrädde ,
SÅ HÄR GÖR DU :
TINA den djupfrysta fisken något .
Skär den i 3 cm tjocka skivor ,
dela färska FILEER om de är stora.
Skölj tomaterna och skär dem i skivor.
LÄGG dem i en låg vid kastrull .
Lägg fisken på tomaterna .
Strö över salt, peppar och dill .
Häll på grädden .
LÅT alltsammans koka på svag värme
under lock 5-15 minuter .
(Den längre tiden för otinad fisk.)
SERVERA med kokt potatis .
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar