söndag 18 februari 2018
KALASKASSLER MED TOMAT & PARMESAN, 6-8 PERS.
HEJSAN !
FESTLIG vardagsmat som går rekord-snabbt att laga !
Fyll kasslern med ost och tomat, toppa med färsk parmesan
och väldoftande timjan .
HÄR ÄR RECEPTET :
ca 1, 2 kg kassler ,
honungssenap ,
8 - 10 halvcentimeter-tjocka ostskivor ,
3 - 4 skivade tomater ,
färsk timjan ,
1/2 dl grovriven färsk parmesanost ,
SÅ HÄR GÖR DU :
SKÄR kasslern i centimetertjocka skivor
nästan ända ner .
Skivorna ska fortfarande hålla ihop .
BRED senap mellan skivorna .
STOPPA ner en ost- och tomatskiva i
varje ficka .
STRÖ 2-3 msk klippt timjan över kasslern .
Strö över osten .
Stek i 175 grader på nedersta falsen i
ugnen ca 20 min tills osten smält och
rätten fått fin färg .
SMAKLIG MÅLTID
och
TIPS ! Servera med kokt potatis och
smörfrästa färska kantareller.
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar