måndag 23 april 2018

SNABB KASSLERGRATÄNG...4 PORT.



                   HEJSAN !

Perfekt  snabbmat  -  allt  klart  på  en  gång,
enkelt  och  gott .
Servera  med  sallad  och  ett  gott  bröd .

HÄR  ÄR  RECEPTET :

500  g  kassler ,
1  rödlök ,
10  cm  purjolök ,
1  burk  ananasringar ,
560 g
3  dl  vispgrädde ,
1  msk  vetemjöl ,
1 /2  dl  färsk  finhackad
slätbladig  persilja ,
2  msk  DIJONSENAP,
2 1/2  dl  lagrad  riven  ost ,
GARNERING :
Slätbladig  persilja ,
UGN :225  GRADER .

SÅ  HÄR  GÖR  DU :
SKÄR  kasslern  i  skivor.
Finhacka  löken  och  strimla  purjolöken .
LÅT  ananasringarna  rinna  av .
Blanda  grädde,  mjöl,  persilja  och  senap.
Vänd  ner  osten .
LÄGG  löken  i  en  smord  eldfast  form .
Fördela  kasslerskivorna  ovanpå .
HÄLL  över  gratängsmeten  och  gratinera
mitt  i  ugnen  tills  gratängen  fått  fin  färg .
GARNERA  med  persilja .

LYCKA  TILL !

Inga kommentarer: