tisdag 19 juni 2018

FRYST CHOKLAD- & HASSELNÖTSCHEESECAKE , ....10 - 12 BITAR .




                              HEJSAN !


Med  så  få  ingredienser  som ;  Cornflakes,  Hasselnötskräm ,
Choklad,  Grädde  och  Färskost,  blandas  till  något  så
underbart  och  mäktigt  gott  som  denna  DRÖMMIGA  cheesecake .

HÄR  ÄR  RECEPTET :
Krossa   100  g  Cornflakes .
Blanda  med  150  g  Hasselnötskräm.
Tryck  ut  i  botten  av  en  form  med  löstagbar
kant  ca  24  cm  i  diameter .
Vispa  400  g  Färskost  av  Philadelphia  typ  fluffig .
Vispa  ner  200  g  Hasselnötskräm   och 
100  g  smält  mörk  Choklad (70 %).
Vispa  3  dl  Vispgrädde  och  vänd  ner .
Bred  smeten  till  ett  jämt  lager  över  bottnen .
Strö  över  1/2 - 1  dl  hackade  Hasselnötter .

STÄLL  in  i  frysen  minst  4  timmar  .
Ta  fram  minst  20  minuter  före  servering .

TREVLIG  SOMMAR ,

LYCKA  TILL !


Inga kommentarer: