lördag 15 september 2018
KOKOS - & NEKTARINPAJ, CA 6 PORT.
HEJSAN !
Det här receptet fick jag av en god vän,
så jag tänkte att Vi kunde göra det tillsammans !
Det finns ju så mycket nektariner i affärerna nu.
HÄR ÄR RECEPTET :
Tärna 125 g smör.
Blanda med 1 dl strösocker, 1 1/2 dl vetemjöl
och 1 1/2 dl kokosflingor till en grynig massa.
Tryck ut hälften av smulorna i en smord pajform
ca 24 cm i diameter .
Förgrädda i 200 grader , ca 6 minuter.
Kärna ur och klyfta 4 nektariner
Fördela frukten i pajskalet. Blanda 2 msk strösocker
och 1 msk maizena majsstärkelse och strö över
resten av smuldegen. Grädda i 225 grader 20-25 min.
Garnera med nektarinklyftor, florsocker och
citronmeliss .
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar