lördag 15 september 2018

KOKOS - & NEKTARINPAJ, CA 6 PORT.



       
               HEJSAN !

Det här receptet fick jag av en god vän,
så jag tänkte att Vi kunde  göra det tillsammans !
Det finns ju så mycket nektariner i affärerna nu.

HÄR ÄR RECEPTET :
Tärna 125 g  smör.
Blanda med  1 dl strösocker, 1 1/2 dl vetemjöl
och  1 1/2 dl  kokosflingor  till en grynig massa.
Tryck ut hälften av smulorna  i en smord pajform
ca 24 cm i diameter .
Förgrädda  i 200 grader , ca 6 minuter.
Kärna ur och klyfta  4 nektariner
Fördela frukten i pajskalet.  Blanda 2 msk strösocker
och 1 msk  maizena majsstärkelse  och strö över
resten av smuldegen.  Grädda i 225 grader 20-25 min.
Garnera med nektarinklyftor,  florsocker  och 
citronmeliss .

LYCKA TILL !


                   

Inga kommentarer: