måndag 22 oktober 2018

MAKRILLTOAST, 4 PORT.



                     HEJSAN  !

Å..det här är smaskens,...mm.. !
En god lunch kanske ? Eller kvällsmacka ?

HÄR ÄR RECEPTET :
400 g MAKRILLFILE , rökt
8 skivor ljust bröd, kantskurna, rostade
200 g lagrad cheddarost (Kvibille) grovt riven
4 stora tomater, skållade, tärnade
2 msk timjan, repad
2 krm vitpeppar
TILLBEHÖR:  0,3 liter blandade salladsblad + 1 rödlök
SÅ HÄR GÖR DU :

DELA makrillen i bitar .
Varva bröd, ost, makrill, tomat och kryddor.
Avsluta med ost .
GRATINERA 7-8 minuter tills osten  blivit gyllenbrun .
Servera med sallad och skivad röd lök .

 LYCKA  TILL !            

Inga kommentarer: